U bevindt zich hier: Startpagina » Promo's

Promo's

Op deze pagina kan u regelmatig aanbiedingen vinden van nieuwe, demo en tweedehands fietskarren en accessoires. Kom regelmatig eens kijken.
Wegens de grote vraag en snelle rotatie van tweedehandsmodellen zullen we deze aanbiedingen vooral via onze Facebook pagina melden.

Promo in onze webshop

Online shoppen !
Online shoppen !

Momenteel vindt u volgende aanbiedingen in onze webshop.

Klik hier voor de aanbiedingen.

Christelijke Mutaliteit - CM ledenvoordeel

Permanent ledenvoordeel.
Permanent ledenvoordeel. Bij afgifte van een gele klever.

Fietskarinfo.be heeft in samenwerking met CM ook een permanent ledenvoordeel. Deze korting is geldig voor alle leden van de CM en op alle kinderfietskarren in ons assortiment.

Kinderfietskarren: korting van 10 % op de standaardtarieven (niet geldig voor accessoires).

Bagagefietskar Croozer Cargo: 10 % korting op de adviesverkoopprijs.

Voorwaarden: U bent lid van CM Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Midden Vlaanderen. (voor leden van andere verbonden gelieve contact met ons op te nemen). De kortingen zijn geldig tot eind december 2022.

Wat te doen : Informeer bij uw CM kantoor naar de voorwaarden. Wij dienen de bon te ontvangen bij bestelling van de fietskar. Kortingen kunnen niet retro-actief toegestaan worden. Korting niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen, niet cumuleerbaar met betaling met ecocheques. Niet geldig voor aankopen via de webshop.

De service en garantie van een echte fietsenwinkel

Een fiets koop je in een fietswinkel. Een fietskar ook ! Onze fietswinkel is gespecialiseerd in fietskarren en bakfietsen, daarom hebben wij ook de ruimste keuze. Wij zijn officiële dealer van al onze merken. Daardoor kunnen wij u het beste advies geven alsook een uitstekende dienst naverkoop.