U bevindt zich hier: Startpagina » Hondenfietskarren » DoggyRide

DoggyRide

.
. Uw hond houdt er nu eenmaal niet van om alleen achter gelaten te worden en vervoer met de fiets is veel leuker dan in de auto. Dagelijks naar het bos of naar het strand om uitgelaten te worden of gewoon mee naar de stad in de DoggyRide. Deze hondenfietskar is ontworpen voor het plezier van de hond en het gemak van de baas. Een win-win situatie dus. Zelfs uw hond kan mee op fietsvakantie.

U houdt van uw hond en daarom hebben wij met zorg en gebruik van de beste kwaliteit materialen deze hondenfietskar gebouwd. Daarnaast biedt de DoggyRide zoveel meer mogelijkheden. De fietskar kan omgebouwd worden met het wandelset tot een jogger/wandelwagen voor als het lopen niet zo makkelijk meer gaat voor de trouwe viervoeter of het puppy waarvoor een wandeltocht toch te lang kan zijn.

De DoggyRide is al in 2003 uitgeroepen tot de beste hondenfietskar en sindsdien alleen maar verbeterd. De ramen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit ventilerend fijn gaas waar de poten niet in verstrikt kunnen raken. Het dak kan opengeritst worden als een echte sunroof. De bodem bestaat uit een stevig ingelegde MDF plaat met een anti-slip laag. De aanhanger kan eenvoudig opgevouwen worden om mee te nemen op vakantie. Er is de mogelijkheid om twee honden in de kar aan te lijnen.

De echte hondenliefhebber kiest de DoggyRide.

DoggyRide Mini DoggyRide Original DoggyRide Novel