U bevindt zich hier: Startpagina » Hondenfietskarren » DoggyRide » DoggyRide Mini

DoggyRide Mini

Prijs : 283.95 EUR - 2022
Prijs : 283.95 EUR - 2022 Voor de trailerversie

Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens winkelen of een fietstochtje hebben wij een model toegevoegd aan de populaire DoggyRide product family, de DoggyRide Mini. Om de kleinere hond (of honden) een onderkomen te verschaffen. Niet ingepakt in een fietsmandje, maar een eigen ruimte (maar lieft 220 cm2) om te zitten, slapen of gewoon rond te kijken.

Een in het oog springend design met trendy kleuren (rebel red, hot orange of spring green) voor optimale zichtbaarheid. De cabine kan afzonderlijk gebruikt worden als tent of bench. Niet alleen handig voor een kampeervakantie, maar ook voor training. Al de nodige spullen zijn altijd binnen handbereik met het boodschappenvak (inhoud 4 liter) en houder voor de drinkfles. Door het dakraam komt het zonlicht binnen. Met een maximaal laadgewicht van 22 kg is uw hond best tevreden. De hoogwaardige kwaliteit van de componenten garandeert jarenlang fietsplezier.
designed in Holland

Bodem : Anti-slip
Wiel/band : 16-inch met pull release
Wielnaven : ABS
Laadgewicht : 22 kg
Laadruimte : 56 x 38 x 50 cm
Breedte fietskar: 65 cm
Afmetingen vouwstand (l x b x h): 58 x 38 x 25 cm
Gewicht: 10.2 kg
Koppeling: universeel aan de achteras
Bovendoek: 600 D polyester met fijnmazige ramen en doorzichtige dakopening

Opties

Wandelset voor DoggyRide Mini : 124,95 EUR Met deze wandelset maakt u van uw DoggyRide Mini trailer tevens een buggy.
Ligmat voor DoggyRide Mini : 34,95 EUR Een passende en origineel kussen voor de DoggyRide Mini, wat de hond al gauw als zijn vaste plek ziet. Kan ook gebruikt worden buiten de DoggyRide Mini, bijv in de kamer of in de kennel. 5 cm dik gevuld met foam en precies passend in de DoggyRide Mini. De buitenkant is wasbaar.
Aanlijnset voor DoggyRide Mini : 16,95 EUR Eenvoudig aanlijnen in de DoggyRide Mini
Regenhoes voor DoggyRide Mini : 34,95 EUR Een regenhoes die over de DoggyRide Mini past. Dit maakt de DoggyRide compleet waterdicht terwijl de hond uitzicht en voldoende ventilatie heeft. Kan ook nuttig zijn als de fietskar buiten wordt geparkeerd.
Extra koppelstuk voor DoggyRide Mini : 16,95 EUR Een extra koppelstuk voor een tweede fiets