U bevindt zich hier: Startpagina » Kinderfietskarren » Croozer

Croozer

Innovatief, modern en een goed uiterlijk, de Croozer fietskar combineert al deze eigenschappen.

Een zeer goede prijs kwaliteit fietskar, omdat ze voldoende plaats geeft aan de kinderen, een zeer ruime bagageruimte heeft en gemakkelijk te vouwen is.

Deze doordachte kinderkar kan zowel als fietsaanhanger, buggy of als loopkinderwagen gebruikt worden. Met stootbumpers, een ijzersterk frame en meerdere reflectoren is hij zeer betrouwbaar.

Om eerlijk te zijn moeten we wel melden dat de Croozer kid for 2 een redelijk brede fietskar is van bijna 90 cm, dus niet geschikt om door een normale deur te gaan. Een belangrijk pluspunt is wel het bijgeleverde grote wiel om een heerlijke bos of strandwandeling mee te doen.

U hoeft alleen nog maar te besluiten of u de Croozer voor één kind of voor twee kinderen aan wilt schaffen. Afhankelijk van de leeftijd van de kindjes en de omgeving waar je moet fietsen heb je nu ook nog de keuze om met of zonder vering te kiezen.

Croozer kid for 1

(éénzitter, zonder vering)
Croozer kid for 1 PLUS

(éénzitter, met vering en LED verlichting)
Croozer kid for 2

(tweezitter, zonder vering)
Croozer kid for 2 PLUS

(tweezitter, met vering en LED verlichting)
meer info meer info meer info meer info

Kwaliteit & garantie van een fietswinkel.

Deze fietskarren staan effectief in onze showroom en na afspraak geven wij hier ook graag een professionele uitleg bij. Omwille van kwaliteit en garantie redenen worden onze fietskarren enkel volledig afgemonteerd meegegeven in onze winkel. Wenst u een fietskar direct mee te nemen laat het dan even op voorhand weten.

CROOZER CATALOGUS

Hierbij vindt u de Croozer fietskar catalogus 2016 Hierin vindt u alle info over deze producten en toebehoren.
U kan deze catalogus als Pdf downloaden.

Van zodra deze beschikbaar is, zal u ook de brochure voor 2016 hier kunnen vinden.

Catalogus 2016 als pdf [4.956 KB]