Verkrijgbare fietskar accessoires Chariot

Thule Chariot Babysling (hangmatje)
De Thule Chariot babysling, die geschikt is voor kinderen tot ongeveer 9 maanden oud (of 9 kilogram), wordt boven en onder aan het frame bevestigd met een gordelsysteem. De babysling is zo smal, dat er in een tweepersoons kinderkar nog een ander kind, of nog een tweede babyzitting bij past. Verder kan de fietskar met babysling erin opgevouwen worden.
De babyzitting past in alle (Thule) Chariots vanaf bouwjaar 2003.
Adviesprijs € 89.95
Peuterzitje
Het door Chariot Carriers ontwikkelde peuterzitje stabiliseert de houding van kleine kinderen van wie de rugmusculatuur nog niet volledig ontwikkeld is. Hoofd en schouders worden beter gesteund, zodat vooral slapende kinderen een zekere houvast hebben. Het hoofddeel is in hoogte verstelbaar.
Adviesprijs € 69.95
Weber Baby pak-zit
Deze extra smalle babyschaal van polystyreen is speciaal ontwikkeld voor fietsaanhangers. De brede gordels zorgen ervoor dat ook kleine baby's veilig kunnen zitten en door de smalle bouw heeft een tweede kind bijna net zoveel plaats als normaal. De babyschaal is niet bestemd voor gebruik als draagzitje of autozitje.
Adviesprijs € 90,00
Voetenmat
Deze gummi mat beschermt de bodem van de kinderkar tegen vervuiling en beschadiging. Passend voor bijna alle tweezitters.
Adviesprijs € 19,95
Regendek
Een regendek dat geschikt is voor alle weertypen. Voor elke Thule Chariot is er een op maat gesneden doorzichtig regendek. Natuurlijk blijft de binnenruimte ook met regendek goed geventileerd.
Adviesprijs vanaf € 59.95