Burley bagagefietskarren

Burley Travoy

Burley Travoy 2020 : vanaf 359.95 EUR

de nieuwe fietskar van Burley
De Burley Travoy bagagekar maakt deel uit van een nieuwe generatie fietskarren die niet alleen achter de fiets gehangen kan worden, maar ook los van de fiets gebruikt kan worden.
Door middel van de gepatenteerde koppeling is de kar eenvoudig te bevestigen en los te koppelen en blinkt hij uit in stabiliteit.
De kar is lichtgewicht dus rijdt licht en is makkelijk mee te nemen.
Met een laadvermogen van 30 kg en de extra accessoires zoals de market bags en de transit bags, is het een ideale kar voor woon-werk en woon-winkel verkeer.
De kar is tot aktetasformaat terug te vouwen voor opslag en transport. Verdere accessoires zijn de regenhoes, schouderband en bagagebinders.

Upper Market Bag : 109 EUR
Lower Market Bag : 119 EUR
Upper Transit Bag : 129 EUR
Lower Transit Bag : 169 EUR
Rain Cover : 54.90 EUR
Extra hitch : 30.95 EUR
Quick Hitch : 50.95 EUR
Hitch for Rack Mount : 30.95 EUR

Burley Nomad

Burley Nomad aan 426.99 EUR
Burley Nomad aan 426.99 EUR


Uit de Adventure lijn van Burley is de Burley Nomad 2009 een prachtige lichtgewicht bagagekar met een hoge draagcapaciteit en waterafstotende materialen, dus uw spullen blijven droog!
Binnenzijde is voorzien van een ruimteverdeler en is zeer stabiel door een dubbele wielconstructie. Zodra de Nomad van de fiets is losgekoppeld, is hij gemakkelijk te verplaatsen.
Voor de avonturier waar kwaliteit en functionaliteit op de eerste plaats komt!

Alle karren zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium buizen voorzien van een waterafstotend 600D polyester coating. De karren zijn zodanig geconstrueerd, dat het gewicht, dat op de koppeling drukt, zo laag mogelijk is en het gewicht boven de wielen perfect in balans gehouden wordt. Dit verlaagt de belasting van de fiets, die daardoor makkelijker te hanteren is, waardoor een veilige en stabiele rit gewaarborgd is.

Bagagerek voor Burley Nomad aan 112.99 EUR
Bagagerek voor Burley Nomad aan 112.99 EUR

Burley Flatbed

Burley Flatbed aan 308.95 EUR
Burley Flatbed aan 308.95 EUR

De Burley Flatbed is een veelzijdige, stabiele aanhangwagen met verwijderbare zijpanelen en 16 inch quick-release wielen. Optioneel verkrijgbaar : 2 verstelbare spanbanden om uw vracht vast te maken.
Goed voor het milieu en gezond voor u....tuinafval, boodschappen,verhuizen, ect, dat kan allemaal met deze geweldige bagagekar!

Burley CoHo

Voor het model Burley Coho kan u bij de eenwielige fietskarren kijken.