Babyschaal, babyschelp en peuterstoel

Kinderen kunnen in principe in de fietskar of bakfiets van zodra ze kunnen zitten. Meestal kan een kind zelfstandig zitten tussen de 9 à 12 maanden. Maar met een bijkomend babyzitje (babyschaal, babyschelp, babyhangmatje) kunnen ook jongere baby’s mee. Ook blijft er zo voldoende plaats over om nog een ander kindje ernaast te plaatsen. Algemeen kan je nemen dat ze vanaf 3 maanden meekunnen in een babyschaal. Een hoofdverkleinkussen is dan meestal wel aan te raden (van 3 tot 5 maanden). Ook de kwaliteit van de fietskar is vaak van belang. Zo zijn fietskarren met een vering (Burley, Croozer, Thule Charioten Winther) een stuk comfortabeler op onze Belgische fietspaden dan diegene zonder.
Voor de fietskarren van Croozer (vanaf 2010) en Thule Chariot maakt men beter gebruik van het merk eigen babyhangmat systeem.

Peuters kunnen vaak al vanaf een 10/11 maanden zelfstandig zitten. In een fietskar hebben ze vaak de neiging onderuit te zakken of scheef te hangen, ondanks de steun van de 5 punts gordels.In hun romp zijn ze vaak niet sterk genoeg zich zelfstandig rechtop te zetten. Hiervoor is speciaal de peuterschaal ontwikkeld. Kinderen kunnen toch goed vooruit kijken en hebben de juiste steun aan hoofd en rug in uw fietskar en/of bakfiets. In de houten bakfietsen kun je best werken met bakfietsplaatjes om de peuterstoel vast te zetten.
Voor de fietskarren van Burley, Croozer en Thule Chariot zijn er speciale peuterzittingen van het merk zelf.

Omschrijving Technische gegevens en prijs  
De comfort babyschaal is gemaakt van EPS polystyreen met een vacht van teddy katoen, voorzien van een vulling voor meer zitcomfort. De maximale belasting is 9 kg of voor kinderen tot 9 maanden.
De babyschaal wordt standaard geleverd met een luxe sluiting (easy-lock) zodat je je kindje makkelijk en veilig kan los- en vastmaken.
OPGELET !
Wij leveren deze schaal inclusief handleiding en 2 bevestigingsriemen. Voor bakfietsen van bijv. Bakfiets.nl kun je beter gebruik maken van bevestiginsplaatjes.
Materiaal: Polystyreen / Katoen
Gewicht: 0,5 kg
Maximale belasting: 10 kg
EC-norm: 12790
Afmetingen (LxB): 70x27 cm
Prijs : 85 euro (incl. 2 bevest. riemen)/ zwart model : 95 euro (incl. 2 bevestigingsriemen)
De peuterstoel is gemaakt van EPS polystyreen met een vacht van teddy katoen. De maximale belasting is 18 kg of voor kinderen tot 18 maanden.
De peuterstoel wordt standaard geleverd met een luxe sluiting (easy-lock) zodat je je kindje makkelijk en veilig kan los- en vastmaken.
OPGELET !
Wij leveren deze schaal inclusief handleiding en 2 bevestigingsriemen. Voor bakfietsen van bijv. Bakfiets.nl kun je beter gebruik maken van bevestiginsplaatjes.
Materiaal: Polystyreen / Katoen
Gewicht: 0,55 kg
Maximale belasting: 18 kg
EC-norm: 12790
Afmetingen (LxBxH): 45x27x50 cm
Prijs : 80 euro (incl. 2 bevest. riemen), zwart model : 95 euro (incl. 2 bevestigingsriemen)
Weber babyschaal een hoogwaardig schaal gemaakt van hoogwaardig EPP schuim materiaal en bedekt met wasbare teddystof.
Deze babyschaal wordt geleverd inclusief een 3 tal bevestigingbanden om de schaal zo optimaal mogelijk te bevestigen. Tevens kan de schaal in verschillende standen geplaatst worden. Voor de allerkleinste in ligstand tot de wat oudere in meer een halve zit-ligstand.
Materiaal: EPP (Geexpandeerd Polypropyleen) / Katoen
Gewicht: 0,55 kg
Maximale belasting: 10 kg
Afmetingen (LxB): 70x27 cm
Prijs : 95 euro (incl. 3 bevest. riemen)
Weber hoofdverkleinkussen (aan te raden bij gebruik tussen de 2 à 5 maanden) Prijs : 32,95 euro
Bakfietsplaatjes voor babyschaal of peuterstoel. Deze set is bedoeld voor bakfietsen met een houtenbak.
Deze bevestigd u in de houten bak zodat het zitje beter en eenvoudig vast en los te maken is.
Prijs : 29,95 euro
Al deze producten zijn te verkrijgen en te bezichtingen in onze winkel. Het is aan te raden om deze voor afhaling even via mail te reserveren. Ook is het mogelijk dat we deze na betaling via overschrijving met TAXIPOST naar u verzenden.