U bevindt zich hier: Startpagina » Hondenfietskarren » Croozer Dog

Croozer Dog

Vier poten op twee wielen !

Niet alle honden beschikken over een even goede conditie als hun eigenaren. Anderen zijn een risicofactor als ze naast uw fiets lopen. De nieuwe Croozer Dog biedt u meer bewegingsvrijheid. Net als alle andere Croozer modellen kenmerkt dit model zich door een goede prijs-kwaliteit verhouding en groot gemak in het dagelijks gebruik.

Als je hond ook eens lekker wil relaxen
In de regel houden honden van lekker rennen. Maar te veel is gewoon te veel. Daarom is er de Croozer Dog. In deze fietsaanhanger kan je hond comfortabel meerijden, als hij te oud of te jong is om te lopen. Of als je langere afstanden wilt afleggen.

Je hond is een gewoontedier
Je hond is blij als zijn Croozer Dog altijd van de partij is: als aanhanger aan de fiets, wendbare hondenbuggy om mee te lopen of als comfortabele transportbox in de auto. Het is en blijft zijn Croozer Dog. In de grote afsluitbare tassen kun je alles opbergen wat je lieveling onderweg nodig heeft: hondenlijn, snacks, bak, water en de optionele regenhoes (accessoire). Mocht er bovendien ergens te weinig plek zijn voor een kar, dan kun je de Croozer Dog binnen enkele seconden inklappen.

Een hond wil ook graag veilig vervoerd worden
De Croozer Dog heeft achter een deurtje met ritssluiting. De hond kan er in een keer in springen. Ook kan de hond door de opening aan de voorkant lekker genieten van de frisse wind en het uitzicht. Met behulp van de ringen aan de zijkant kun je de hond veilig aanlijnen. De sterke netstructuur van de Croozer Dog is luchtdoorlatend en bestand tegen knabbelen en bijten. De hond kan gerust tegen de verstevigde zijkanten aan gaan liggen. Als het onverwacht gaat regenen, kun je je hond extra beschermen met de regenhoes (accessoire). Als transportbox kun je de Croozer Dog met de in de auto aangebrachte grepen veilig vastzetten.

Je Croozer Dog is heel gemakkelijk schoon te maken.
Op de gewatteerde mat voelt je hond zich veilig en op zijn gemak. De hoes van de mat kan verwisseld en gewassen worden. De aanhanger kan aan beide kanten volledig worden geopend, zodat je de stabiele en bestendige bak schoon kunt spoelen. Het water loopt gewoon weg door de opening in de bodem. Zo blijft je Croozer Dog schoon en fris.

Producteigenschappen:


L x B x H (met wielen, zonder duwbeugel) 85 x 77.5 x 74
L x B x H (opgevouwen, zonder duwstang en wielen) 85 x 68 x 22
Gewicht (basis met wielen) 15,3 kg
Maximale belading 40 kg
Wielen 16″ spaakwielen
Instapopening 34 x 34 cm
Kleuren sandgrey

Croozer Dog juni 2015 - 329 EUR
Croozer Dog juni 2015 - 329 EUR

Download hier de catalogus

Catalogus Croozer Dog [1.314 KB]