U bevindt zich hier: Startpagina » Bakfietsen » Zigo

Zigo

Zigo Leader 5 in 1 bakfiets!

demomodel beschikbaar in de winkel
demomodel beschikbaar in de winkel

Helaas NIET MEER BESCHIKBAAR in ons assortiment !

De Zigo Leader – fiets en kinderwagen in één . Plaats één of twee kinderen in de kinderwagen en u kunt gaan en staan waar u wilt. Eenmaal gearriveerd op uw bestemming koppelt u binnen 30 seconden de kinderwagen los en wandelt u verder met uw kinderen door het park of winkelcentrum.
Verkrijgbaar in de kleuren groen, oranje en blauw. Keuze uit 3 of 7 versnellingen.

Eenvoudig transformeerbaar
De Zigo® Leader™ is een multifunctionele kindervervoerfiets die u in een handomdraai omvormt tot een volwaardige kinderwagen én lichtgewicht sportieve fiets. Dankzij het ingenieuze (en gepatenteerde) ‘Leaderlink®’ systeem kunt u deze transformatie vlot uitvoeren en dát terwijl uw kind gewoon kan blijven zitten. (volgens de fabrikant binnen de 30 seconden)

Veiligheid voorop
Ongemakkelijk en onveilig achterom kijken, om uw kind(eren) in een achter de fiets gemonteerde kar in de gaten te houden, behoort vanaf nu tot het verleden! De Zigo® Leader™ stelt veiligheid voorop met onder andere een rolkooiconstructie, 5-punts gordels en stalen voorbumper.

Gemakkelijk voor opslag
De kinderwagen is inklapbaar en de wielen zijn met één drukknop te ontkoppelen. Met de kinderwagen in de kofferbak en de fiets op de fietsdrager van de auto, kunt u er snel en eenvoudig mee op reis of vakantie. Deze eigenschappen maakt het compact opbergen van de Zigo® Leader™ in uw garage, box of appartement een fluitje van een cent.


Wij nodigen u graag uit om deze fiets - bakfiets - kinderwagen persoonlijk te komen ontdekken in onze winkel.

Voor meer info en prijzen op van de Zigo bakfiets zijn te vinden op www.myzigo.nl en/of http://www.bakfietsinfo.be/bakfietsen/zigo

Meer info over bakfietsen ? Surf naar Bakfietsinfo
Meer info over bakfietsen ? Surf naar Bakfietsinfo Wij hebben ondertussen een aparte website gemaakt waar u alle info vindt over onze bakfietsen. Natuurlijk kan u bij ons in de winkel ook al deze modellen komen bekijken en eventueel een testrit maken.