Croozer Cargo

De populairste ...

Croozer Cargo juni 2015 - 299 EUR
Croozer Cargo juni 2015 - 299 EUR

Dit model is niet meer verkrijgbaar.
We verwachten volledig herwerkte modellen 2018 in de loop van het jaar !
De Croozer Cargo is gewoon heel praktisch

Je houdt van fietsen. In de stad. In het weekend en in de vakantie. In een handomdraai maak je van je aanhanger een praktische handkar. Of omgekeerd. Je hoeft alleen maar de disselstang te vervangen door een wiel en een duwstang. Zonder dat je gereedschap hoeft te gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat jij zowel te voet als met de fiets op stap kan. Daarom biedt je Cargo standaard beide mogelijkheden.

Heel veel ruimte, goed beschermd
De Croozer Cargo fietsaanhanger heeft een stevig frame van vierkante aluminium buizen, plus een stabiele bak. Aan de bovenkant wordt je lading door de oranje bespanning goed beschermd tegen eventuele schade, vuil en vocht. Als je er vaak bij slecht weer op uit gaat, dan kun je het beste de extra regenhoes aanschaffen (optionele accessoire). In de kar zitten twee zijvakken en vele bevestigingslussen. Zo hoeven je waardevolle spullen niet om te vallen. Om je Croozer Cargo onderweg veilig af te sluiten, bevestig je een slot door de grepen aan de bak.

Transportbox voor in de auto
Zonder de disselstang en de wielen kun je de Croozer Cargo ook gebruiken als transportbox in de auto. De handgrepen zijn erg gemakkelijk bij het dragen. Je kunt de box er in de kofferruimte ook mee vastzetten. Zo kun je de spullen die je tijdens je uitstapje nodig hebt thuis al perfect inpakken. Je kunt er natuurlijk ook nieuwe spullen veilig mee naar huis vervoeren.

Producteigenschappen:

L x B x H (met wielen, zonder duwbeugel)
85 x 77.5 x 64
L x B x H (opgevouwen, zonder duwstang en wielen) 85 x 68 x 41
Gewicht (basis met duwstang) 15.2 kg
Maximale belading 40 kg
Wielen 16″ spaakwielen
Kleuren sunsetorange-grey
Maten aan de binnenkant L x B x H 57 x 47 x 45 cm

Download hier de catalogus

Catalogus Croozer Cargo [1.334 KB]